27.05.2007 г., 18:47 ч.

Сега. Завинаги. 

  Поезия
1578 0 27


Обичай ме!
Прошепна ми на тръгване.
В сърцето си ме запази.
За теб ще бъда
нежна и желана винаги,
но само ме обичай ти.
Обичам те!
Изрекох го на тръгване.
Притиснах те до моите гърди.
Целувах устните, страните ти,
попили твоите сълзи.
Обичаме се с теб.
Сега, завинаги.
По-истински.
И неподвластни сме на бурите дори.
Душите ни са дом за чувства
искрени.
Обичам те!
Обичай ме и ти!

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??