May 27, 2007, 6:47 PM

Сега. Завинаги. 

  Poetry
1580 0 27


Обичай ме!
Прошепна ми на тръгване.
В сърцето си ме запази.
За теб ще бъда
нежна и желана винаги,
но само ме обичай ти.
Обичам те!
Изрекох го на тръгване.
Притиснах те до моите гърди.
Целувах устните, страните ти,
попили твоите сълзи.
Обичаме се с теб.
Сега, завинаги.
По-истински.
И неподвластни сме на бурите дори.
Душите ни са дом за чувства
искрени.
Обичам те!
Обичай ме и ти!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??