16.03.2018 г., 8:29 ч.

Сетен път 

  Поезия
410 0 0

Да те искам сто пъти сърцето ми това избра,

 и деветдесет и девет опита завършиха в калта.

Един запазих като последен реверанс към теб -

един остана, за да запомня и да знам, че съм човек.

 

Остана ми една частица и за нея не сгреших   

но не знам да я държа ли здраво до наивност, разбери - 

деветдесет и девет болки и толкова лъжи  

И за стотен път реших да ти я дам дори да заболи!                  

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??