15.05.2020 г., 23:40 ч.

Сезонът на маските 

  Поезия » Любовна
557 0 2

Как да скрия сърцето зад маска?

Как да сложа на чувствата шлем?

Как да бия любовна спирачка,

като обич прелива  отвсякъде в мен!?

 

Може ли щабът да ми сложи забрана,

карантина самотна да ми бъде другар?

Ще има ли глоба за надежда и вяра?

Трябва ли радост с тъга да сменя?

 

Стига със тази вирусна драма!

Не искам кошмари всеки ден да чета.

Искам в простора да се рея засмяна,

като птица свободна и аз да летя!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??