7.12.2007 г., 14:22 ч.

Шепа пръст 

  Поезия » Друга
817 0 12

Опрях ръцете си в земята,
за да почувствам как тупти.
Опрях и не очаквах
трева да станат.
Видях как детството отмина,
как падам в твоите нозе.
Видях как всичко туй замина,
отнесено от бурни ветрове.
Зарових пръстите в земята,
да търся минало там.
Но всичко бе отмито от
дъжд и вятър...
Посипах си главата с свежа пръст,
за да проникне тя във мен.
И силата да ми даде
да стъпя пак на кървави нозе.

© Ноел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??