Dec 7, 2007, 2:22 PM

Шепа пръст 

  Poetry » Other
816 0 12

Опрях ръцете си в земята,
за да почувствам как тупти.
Опрях и не очаквах
трева да станат.
Видях как детството отмина,
как падам в твоите нозе.
Видях как всичко туй замина,
отнесено от бурни ветрове.
Зарових пръстите в земята,
да търся минало там.
Но всичко бе отмито от
дъжд и вятър...
Посипах си главата с свежа пръст,
за да проникне тя във мен.
И силата да ми даде
да стъпя пак на кървави нозе.

© Ноел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??