26.06.2007 г., 9:25 ч.

Шмунгелче 

  Поезия
519 0 9



  Сладко  ми  преобръщаш  Живота,
  Шмунгелче  малко...


  Толкова  мило 
  ме  преобръщаш, че

  в смях   невинен  превръщам  се...

  Вече  съм   весел   смешник...


  Как  съм   могъл  
  досега  дa  бъда  толкова  тъжен...??? 
 
  Хайде, Ела!!


  Весели  се!!!

  Със  тебе  сме  на  най-прекрасния  от   всички  карнавали...


  Просто


  дръпни


  завесата...

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??