27.08.2008 г., 21:09 ч.

Шоколадените езера 

  Поезия » Любовна
628 0 0

И тази нощ ще бъде тиха,

ситен дъжд от моите сълзи,

ах, как не мога тъгата си да скривам,

как не се излъгах, че не ме боли.

 

И тази нощ без тебе

ще я преживея пак сама,

само мислите блуждаят

като облаци сред небеса.

 

И тази нощ мечтая

за свят от утре за теб и мен,

тишината ми се смее

и се чуди дали изобщо влюбен си във мен...

 

Дали ще преброиш сълзите,

проляти със отчаян зов,

дали ще се прогонят страховете,

безнадеждно пръснати от мен.

 

Моля се да ме погледнеш

в шоколадовите езера,

с устни болката ми да изпиеш,

че тя не стихва никога.

 

И тази нощ прегръщам

мечтите вместо теб,

не ми се иска да се връщам

до онзи ъгъл,

в който няма да намеря теб...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??