23.07.2007 г., 10:32 ч.

щастие 

  Поезия
540 0 5
Къде си, щастие мое, къде си?
Цял живот те търся, но уви,
имах всичко, но съдбата го отнесе,
в душата тя забрава насади.
Къде си щастие и как да те открия?
Нещастна ли ще съм така до гроб?
Обичах силно раната в душата,
мъката по несподелената любов.
Къде си, щастие мое, къде си?
Дай ми знак и аз ще те открия,
всичко дала бих за теб, за любовта си,
щастлива да съм миг поне, не крия.
Капчица от теб да имам искам само,
зная, да обичаш не е гря,х
миг на щастие - каква наслада,
защо бе тая злоба, не разбрах.
Щастие мое, моя светла надежда,
протягам ръце аз теб да прегърна
и зная, че труден е пътя, който отвежда
към теб, щастие мое, но аз ще се боря теб да открия -
и с много любов да те прегърна.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??