17.09.2018 г., 10:13 ч.

Щастливи ли сте? 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
563 0 0

Щастието е обратно на нещастието

 

За да си щастлив даваш всичко

Или си щастлив или нищо

Но понякога нещата не стават така както искаш

Не стават колкото и да опитваш

Опитваш и не става

Опитваш и не става

Накрая дори и не ти се занимава

 

Нещастен си понеже не си щастлив

Не си щастлив понеже си нещастен

И двете неща означават едно и също, но на кого му пука

Важното е, че не си доволен от това което си

Преди мразеше тези хора нали?

Но сега си един от тях

Искам щастие в животът ми, но не знам как да го получа

Да бъда щастлив искам да се науча

Но не мога да съм щастлив и това го знам

Най-вероятно трябва да съм силен и да се предам

 

Обаче няма да съм щастлив ако се откажа

Това ще бъде като да се самонакажа

Ако щастието има няколко етажа

Аз не съм на нито един от тях

Имах шанс да бъда на най-горният, но го пропилях

Даже не го и осъзнах

 

Бях щастлив, а сега не съм

Силно се надявам това да е просто гаден сън

Но не е, връщам се в реалността

Предполагам, че това е моята съдба

Между доброто и злото ще остана безпристрастен

ЩЕ СИ ОСТАНА НЕЩАСТЕН!

© Росен Лубанов Всички права запазени

Щастливи ли сте?

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??