11.10.2004 г., 18:02 ч.

ще... 

  Поезия
1777 0 2
Ще те помоля да забравиш
спомените свързани със мен,
нека в памета ти да остане
нашият последен ден!

Обич моя,поне не мрази!
Да останем ли приятели?
Ах,колко смешно звучи!
Аз те обичах,но ти забрави!

Ще си отида,няма да преча
и няма да те виня,
ще ме усетиш чужда,далечна,
но май винаги за теб така съм била...

....................................

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??