Oct 11, 2004, 6:02 PM

ще... 

  Poetry
1786 0 2
Ще те помоля да забравиш
спомените свързани със мен,
нека в памета ти да остане
нашият последен ден!

Обич моя,поне не мрази!
Да останем ли приятели?
Ах,колко смешно звучи!
Аз те обичах,но ти забрави!

Ще си отида,няма да преча
и няма да те виня,
ще ме усетиш чужда,далечна,
но май винаги за теб така съм била...

....................................

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??