Сега са други времена.
Парите властват.
И блудство с думите –
отдолу та догоре!
Аз в тая суета не съм на наясно.
Не съм на място.
Но какво да сторя?
Лъжливи, смутни времена.
Тъмú.
Ще се загубя.
Ама вие – стойте!
Не само, че на стиховете ни -
на вярата ни времето ще дойде.
© Райчо Русев Всички права запазени
"Очите ми не са на мокро място!" Бъди!!!