Dec 29, 2012, 11:50 AM

Ще 

  Poetry » Other
732 0 11

 

Сега са други времена.

Парите властват.

И блудство с думите –

отдолу та догоре!

Аз в тая суета не съм на наясно.

Не съм на място.

Но какво да сторя?

 

Лъжливи, смутни времена.

Тъмú.

Ще се загубя.

Ама вие – стойте!

Не само, че на стиховете ни -

на вярата ни времето ще дойде.

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??