6.03.2009 г., 0:20 ч.

Ще бъда 

  Поезия » Любовна
503 0 4

Ще бъда изгрева, когато тя е залеза,
ще бъда златен лист, повян от вятъра,
ще бъда лястовицата, прелитаща от юга.

Ще бъда нежен звук, когато тя е стон,
ще бъда розата, поставена във требника,
ще бъда истинска, когато тя лъжовна е.

Ще бъда топъл, нежен полъх в майска нощ,
ще бъда спомен скъп, сълза отронена...

© Николина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??