Mar 6, 2009, 12:20 AM

Ще бъда 

  Poetry » Love
507 0 4

Ще бъда изгрева, когато тя е залеза,
ще бъда златен лист, повян от вятъра,
ще бъда лястовицата, прелитаща от юга.

Ще бъда нежен звук, когато тя е стон,
ще бъда розата, поставена във требника,
ще бъда истинска, когато тя лъжовна е.

Ще бъда топъл, нежен полъх в майска нощ,
ще бъда спомен скъп, сълза отронена...

© Николина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??