29.07.2006 г., 22:58 ч.

ЩЕ БЪДЕ 

  Поезия
726 0 3

Празно е... Вече нищо не търсим...
Изгубихме всичко... имахме ли го дори ?!
Мъртвородени сме вътре и малко боли...
Може би видяхме огън от Ада...

Някъде там сигурно има Рай...

Душите никога не спират да горят
В съзнанията блъскат въпроси и няма да спрат
Единствено знаем как всичко умира
Обречен живот... под сиво небе... убива

Слушах за Слънцето - там зад облаците

Ще пропаднем - някъде, някога, някак си
Някъде отвъд звездите, тъмнината и безкрая
Там ще бъде светло, нежно... тъй красиво
Така ще бъде... вярвай ми... Ще бъде !

Дано забравим... всичко да забравим...

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъртвородените вътрешно не забравят,защото не помнят...
  • Много ми хареса. Смислен стих. Заглавието не се връзва с края, с внушението на творбата.
  • Страхотно е!Дано забравите всичко,защото в повечето случаи е много трудно!
Предложения
: ??:??