14.11.2009 г., 12:35 ч.

Ще бъдеш ли до мен? 

  Поезия » Любовна
1001 0 2

 

Ще бъдеш ли до мен?

 

Ще бъдеш ли до мен, когато нямам сили?

Когато всичко страда и кърви?

Ще останеш ли, кога “изсъхнат жили”?

Кога животът спре със мене да върви.

 

Ще заплачеш ли със мен през болка,

изпила и последната сълза,

когато всичко тръпне, стене,

 превърнало се в мъртва суета!

 

Ще останеш ли до мен – без мисли, без вина?

Без чувството да бъдеш длъжен,

 когато в нощите сама,

 те сънувах много тъжен!

 

Остани! Не тръгвай ти без мене!

Не виждаш ли в очите ми любов?

Не искам да нося тежкото бреме,

А съдбата ти дарена – благослов!

© Цвети Калинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Цвети, всички се питаме това, когато обикнем...Ще остане, ако истински обича!

    Радвам се, че си от Русе
  • "А съдбата ти дарена - благослов!". Така искаме да бъде. Шестичка за моета съдба.
Предложения
: ??:??