12.06.2009 г., 9:37 ч.

Ще бъдеш ли щастлив, ако си тръгна... 

  Поезия » Любовна
793 0 9

Нагарчам ли във нощите ти, мили,

разсичам ли съня ти на парчета,

на устните ми допира боли ли,

тръпчив ли е вкусът ми като пепел...

 

Прорязват ли те сълзите ми като плача,

изгаря ли те ревността ми като огън,

тъгата ми пропъжда ли те в здрача,

във който вечно си тревожен...

 

Тежат ли дланите ми по лицето ти,

ранява ли те погледът ми като нож,

оставям ли по тялото ти белези,

когато го докосвам в полунощ...

 

Завързвам ли душата ти на възел,

разделям ли живота ти на половини...

Ще бъдеш ли щастлив, ако си тръгна,

ще бъдеш ли наистина... кажи ми...

© Мммм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??