18.06.2019 г., 13:12 ч.

Ще цъфне ли 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
398 0 4

***
Липов цвят в косите ми цъфти,
с дъх на лято и забравени мечти...
Спомени изгонени
във ъгъла крещят...

 

Кехлибарено небе...
Птичи песен заглушава тишината...

 

Заключих те, обърнах се и тръгнах...
Нали ти искаше така!?
Дали ще цъфне пак липата !?
Пресъхнала от болка е душата!!!

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??