Jun 18, 2019, 1:12 PM

Ще цъфне ли 

  Poetry » Love, Free verse, Other
401 0 4

***
Липов цвят в косите ми цъфти,
с дъх на лято и забравени мечти...
Спомени изгонени
във ъгъла крещят...

 

Кехлибарено небе...
Птичи песен заглушава тишината...

 

Заключих те, обърнах се и тръгнах...
Нали ти искаше така!?
Дали ще цъфне пак липата !?
Пресъхнала от болка е душата!!!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??