21.11.2006 г., 10:02 ч.

Ще дойда 

  Поезия
1023 0 9




ще дойда тихо във съня ти

като пролетен повей

косите твои ще погаля

жасминов аромат

около тебе ще разпръсна

на леглото кротко ще приседна

плахо ръката ти в моята ще взема

парещата ми сълза

сърцето ти ще стопли






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??