28.05.2008 г., 6:04 ч.

Ще дойде ден 

  Поезия » Друга
922 0 11
ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН

Ще дойде ден, когато пролетта в мен ще се роди,
по своему различна и красива.
Наситена от многобройни ярки цветове
ще затанцува душата ми щастлива.
Във вените ми река кипяща кръв ще потече
и ще стопят в сърцето ледовете.
Искрицата в очите ми ще лумне в буен пламък
и слънчева усмивка лицето ми ще озари.
Букет от чувства ще ухае в мене
и настроение с първична сила ще напира.
Ще дишам волно и свят ще ми се вие
от вихрушката, която ме променя.
Да, ще дойде ден, когато пролетта в мен ще се роди
и животът ще ми се стори някак хубав.


PS: Все пак днес станах на 108 :):):);)

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??