На Augenauf - Джани
Ще изкачваш върхове -
горди, със небето слети.
Ще те брулят ветрове,
ярко слънце ще ти свети...
И застанал на върха,
дишай ти дълбоко...
Да прониква в теб духа
на всевиждащия космос.
Животворна благодат
светлина да ти дарява,
за да може в този свят
щедро ти да се раздаваш...
© Вилдан Сефер Всички права запазени