18.09.2008 г., 19:37 ч.

Ще копнееш 

  Поезия » Бели стихове
555 0 5
Ще копнееш

Презря любовта ми...
Но Бог със нея те ориса!
Време ще мине, ще те преболея...
Един ден и ти по мен ще копнееш!
Тъй, както жадният копнее за глътка вода.
Тъй, както гладният копнее за къшей хляб.
Тъй, както умореният мечтае за почивка...

Но аз не съм вода – жаждата ти да утоля.
Не съм и хляб – глада ти да заситя.
И сянка не съм – почивка до мен да намериш...
Аз съм само жена...
Със сълзи ще те напоя,
                      със песен ще те нахраня,
                                            с усмивка ще те отморя!
А днес ти презря любовта ми...
                                        Амин!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??