31.01.2019 г., 1:04 ч.

Ще ме гледаш отстрани 

  Поезия » Философска
543 1 0

Ще ме гледаш отстрани,
ще идват спомени.
Ще съжаляваш, че ме нарани.
Ще останат в очите ти сълзи.


Погледът ти сломен остана,
с мисълта какво направи.
Да нараняваш не престана.
Бъдещето наше, загърби и остави.


Това ли е начина за теб,
с мълчание проблем да разрешаваш?
Със сърце студено като лед.

Мен недей да убеждаваш.

 

Ще ме гледаш от страни.
Ще идват спомени.
Ще разбереш, как ме нарани.
Ще си отида, от теб завинаги.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??