26.02.2014 г., 15:20 ч.

Ще ме обичаш ли? 

  Поезия » Еротична
1407 0 1

Ще ме обичаш ли още когато

времето остави своя отпечатък

по мен, и вместо косите красиви от злато 

по лицето се спуска сивкав сатен?

 

Ще ме обичаш ли още когато 

морно към теб протягам ръка, и вместо

парещо тяло...

докосваш студената есен-жена?

 

Ще ме обичаш ли още когато

живота с последни ласки ме обгръща

и едничката ни радост - децата, 

към свидната ни младост ни връщат?

 

Ще ме обичаш ли... още?

© Ели Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Will you still love me when I'm no longer young and beautiful? Хареса ми, браво!
Предложения
: ??:??