Feb 26, 2014, 3:20 PM

Ще ме обичаш ли? 

  Poetry » Erotic
1409 0 1

Ще ме обичаш ли още когато

времето остави своя отпечатък

по мен, и вместо косите красиви от злато 

по лицето се спуска сивкав сатен?

 

Ще ме обичаш ли още когато 

морно към теб протягам ръка, и вместо

парещо тяло...

докосваш студената есен-жена?

 

Ще ме обичаш ли още когато

живота с последни ласки ме обгръща

и едничката ни радост - децата, 

към свидната ни младост ни връщат?

 

Ще ме обичаш ли... още?

© Ели Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Will you still love me when I'm no longer young and beautiful? Хареса ми, браво!
Random works
: ??:??