25.10.2008 г., 8:26 ч.

Ще ме потърсиш пак 

  Поезия » Любовна
694 0 4

 

Защо мислиш ти сега,
че искам с теб да изживея отново любовта?
Защо мислиш,
че искам отново да споделяме заедно дните и нощите си?

Аз не искам да живея в твоята лъжа.
Не искам да играя твоята игра.
Не мога да съм вече твоята кукла - мечта.
Не искам, не искам теб.
Не искам да плача така.

Искам просто да бъда сама...

Забрави ли какво направи с мен?
Как вричаше ми се в любов и нощ и ден.
Как сляпо вярвах ти аз
и как наивно мислех за теб всеки час.

Защо ме наказа така,
да страдам по тебе с дъжда?
Защо всичко развали
с тези груби и подли лъжи?

Щях да ти простя и го направих,
но уви, и това ти не оцени...
С безразличие погледна на това,
че от любов по теб аз щях да умра.

Не искам да се боря с гордостта ти,
не искам да навеждам пак глава.
Та дори, когато бях с теб, аз чувствах се сама...

Аз зная, ще ме потърсиш пак
в някой тъжен и самотен мрак.
Но не, аз няма да съм там.
Ще излекуваш болката сaм.

2005

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напълно съм съгласна с теб, при мен определено е така, всеки път когато пиша.Общо взето негативните мнения не ме интересуват, даже изобщо. Пиша за собствено удовлетворение/облекчение
  • някой да забелязва годината отдолу всъщност не ме интересува...
    Аничка, ако си тананикаш чалга си е твой проблем скъпа
  • Наранена си и изпитваш необходимост да излееш болката си в рими. Не бързай, пречупи я през душата си, остави я да попие жестоко в теб. И тогава я изпиши. Ако можеш.
  • чалга стил ?!
Предложения
: ??:??