18.10.2007 г., 8:40 ч.

Ще ми липсваш 

  Поезия
973 0 15
Ще ми липсваш, истина,
ако някога по пътя си се изгубиш!
Ще пресичаш дъха ми, свидна,
защото с тебе дишам до безумие!

Ще ми липсваш, истина,
ще те откопча от твоето умиране!
Когато вятър с морски бриз тe връхлитна
и влезе под кожата ти със примирие!

Ще ми липсваш, истина,
как с теб чувствам спасение, възкресение!
И съм жива, обажда се в мен искрено
малкото хубаво нещо, броящо се на пръсти...

... Пиша това и една сълза топла капва на листа...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??