8.05.2010 г., 20:01 ч.

Ще мога ли? 

  Поезия » Философска
586 0 2

Уморена съм от брътвежи и суета,

жадувам за покой и дълбока тишина.

Бавно ослепявам в

 непрогледната сивота,

копнея за истински бяла светлина.

Ще мога ли в грохота

да открия тишината?

Да почувствам покой

в шума на суетата?

Ще успея ли

на невежеството в тъмнината

да съзра блясъка на светлината?

Ще намеря ли сили

в отчаянието на сълзата

да усетя на щастието

красотата?

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??