9.07.2008 г., 21:58 ч.

Ще отпътувам 

  Поезия
543 0 4
 

                 ЩЕ ОТПЪТУВАМ

 


 

                                              През спомена подаваш ми ръка.

                                              В очите ти – стаената тъга

                                              на твоето отпътуване

                                              във миналото – настояще...

 

                                             През спомена усмихваш ми се ти.

                                             В очите ти – познатата любов блести.

                                             Там – в спомена - протягаш ми ръка.

                                             В очите ти – притихнала тъга...

 

                                             През спомена подаваш ми ръка

                                             и аз поемам я. Така

                                             със теб ще отпътувам

                                             в миналото – настояще.

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??