14.10.2008 г., 22:38 ч.

Ще позволиш ли? 

  Поезия » Любовна
566 0 1

Поисках аз да бъда твойта светлина,

разпръскваща ти цветове и красота,

която те спасява от демоните на нощта.

Поисках аз да бъда твойта сила,

помагаща ти бурите да устоиш,

след ударите тежки пак да продължиш.

Поисках аз да бъда твоята опора,

избавяща те от страх и самота

и носеща ти смисъла да си на таз земя.

Поисках аз да бъда твойто вдъхновение,

донасящо ти пламъка в твоята душа

и палещо надеждата и любовта.

 

Ще позволиш ли ти, до теб да съм сега?

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??