24.06.2011 г., 10:18 ч.

Ще прегърна сивия вятър 

  Поезия » Друга
677 0 15

Ще прегърна сивия вятър


(посветено)

 

Ще страдам, приятелю, толкова много,

когато отхвърлиш ме ти,

ще тежат между нас часове от олово,

напомнящи глухо за минали дни.

 

Не ще се погледнем в очите отново,

уморено без стон ще мълчим,

изтръпнали мисли в душите без слово,

загърнати в сенки, не ще поделим.

 

Тогаз ще прегърна аз сивия вятър,

като мене останал безпътен, самин -

и той ще ми бъде моят приятел,

да вие на прага на спомен един.

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??