8.01.2012 г., 23:26 ч.

Ще продължа 

  Поезия » Друга
722 0 1

Да се тровожиш за мен недей,

аз ще продължа напред с живота.

Чашата е пълна,

от всичките сълзи ще прелей,

но сега ще плача аз с охота!

 

Ще плача, това не е слабост,

просто израз на събралата се мъка,

ще се наплача,

за да видя след сълзите радост,

подаваща ми отново своята ръка.

 

Затова сега аз плача,

за да мога после без теб

да продължа.

Свободна напред да крача,

независима от теб - усмивката е моят ответ!

 

 

 

 

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??