6.12.2006 г., 16:27 ч.

ЩЕ СЕ ОПИТАМ 

  Поезия
595 0 4
Заглъхват в тъмнината тихите ти
                      стъпки
и след теб изстенвам с тъжен глас.
Къде остана любовта ни,всяка тръпка
и защо в очите ти не виждам страст?


По улицата тръгвам тъжна и сломена
ранена от хилядите глупави любови.
Сега душата ми е стон,безвремие,
а сърцето сякаш вързано с окови.


Уморих се да се боря,да обичам,
да бягам вечно след несбъднати
                       мечти.
Ще си представя,че ти си просто
            глупава неистинност
и ще се опитам да забравя за преди.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??