17.12.2007 г., 14:53 ч.

Ще се превърна в... 

  Поезия » Оди и поеми
1227 0 24
Разядени от сълзи две очи -
две черни дупки сякаш във земята...
Безропотно загинали мълчат!
Не сещат вече студ, ни топлината...

Застинали, нетрепкащи уста
отдавна чувства спряха да изричат...
Не могат да си спомнят откога
не са целувани. Не знаят да обичат!

Черупка черна бяла гръд яде!
Сърцето вече няма там да бие
и болката смъртта ще изплете
живота с паяжина да покрие!

Отпуснати безжизнено ръце
със пръсти тънки, дълги, вкочанени.
Безспирно диреха едно лице -
намериха, но бяха наранени...

Очите, устните, сърцето и ръцете
безкрайно се раздаваха за ВАС!
А Вие... Продължавайте - ГРАБЕТЕ!!!
Останалото Нищо ще съм аз...

                                              2001г.
                                               N!X



© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??