9.08.2008 г., 10:31 ч.

Ще се справим, приятелко 

  Поезия
839 0 1
 

Отраснахме с тебе неразделни,
в училище заедно седяхме.

Всичко по равно,
помниш ли, деляхме.

 

А ни виж сега...

 

Как бързо се изнизаха годините
и как и ние се сблъскахме с проблемите.

За първото ми влюбване ти знаеш,
за твоето - естествено и аз.

 

До късно нощем си говорихме,
какъв ще е животът ни,
какво ще стане с нас.

 

Прекалихме, мисля, с плановете,
и случайността ни спря от раз.

Ти бе до мен, когато плаках,
помниш ли, за онова момче,
а годините минаваха,
жени сме вече,
а момчетата - мъже.

 

Днес... не ни е лесно,
аз знам, че много те боли сега.

Ти казваш, че не ти върви,
но заедно сме
и ще се справим някак и с това.

08.08.08г.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ееее,супер!Пишеш страхотно!Браво!
Предложения
: ??:??