4.01.2017 г., 18:11 ч.

Ще скъсам 

  Поезия » Друга
349 0 1

Ще скъсам лист от календара на стената,

приятели ще търся ровейки в старият тефтер.

В албума Аз ще гледам дълго в нас децата,

сърцето трепва за отишлият си от този свят авер.

Ще търся Аз игрите, нощите безсънни,

когато всичко в душите ни вървеше хей така.

Годините светлееха в сърцата ни бездънни,

умора трудности но никой не плака.

Ще срещам Аз косите побелели,

бръчките надрали нашите лица.

Сърцата и душите сигурно са помъдрели?

И греят в тях младежките слънца.

В.Й. 04.01.2017г

 

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Важно е да запазиш младежкия дух, Васко, а ти очевидно го носиш в себе си. Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??