30.08.2019 г., 23:10 ч.

Ще съм с теб 

  Поезия » Друга
237 1 2

ЩЕ СЪМ С ТЕБ

 

Ще съм с теб... аз знам,
дори земята да ме погълне!
Ще изгарям от плам,
щом с ръцете си ме обгърнеш!
Ще целуваш и болиш,
с устни дъха ми ще изпиваш,

молитви в мене ще мълвиш,
с поглед – страст ще ме обливаш...
Ще съм с теб... аз знам,
Бог дори да ни прокълне!
Любовта ми е едничка дан.
И в отвъдното... 
ще намери почва да покълне...

 

30 08 2018

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??