28.06.2016 г., 7:42 ч.

Ще те чакам 

  Поезия » Любовна
313 1 2

 Вечер

ще си махна кожата

ще кървя

и ще те чакам

 

Ще те чакам 

в прашното ъгълче 

на песента,

между нашите

изречения

недовършени

и във всичките тъмни места

ще те чакам

 

и ще те чакам

докато цялата ми кръв изтече 

ще те чакам

 

© Aysenur Yashar Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??