14.02.2023 г., 23:33 ч.

Ще те обичам, но няма да те имам 

  Поезия
255 0 0

Ще те обичам, но няма да те имам

ще те целувам само, че насън.

Може да изгарям аз отвътре

но ще бъда същата отвън.

 

И болката си не ще ти покажа 

ще мине някой ден, аз знам.

И сърцето в мене да  изгаря 

цигара ще запаля си от там.

 

Когато срещнеш ме в очите ми не гледай 

ще видиш вътре само любовта.

И двамата със тебе знаем,

че чака само някоя искра.

 

За грешките дошло е време да платим си,

нали сме грешници и двамата със теб.

А грешката голяма, тъй и не открихме 

която ни превърна в кубче лед. 

 

Но щом е писано със лихвите ще плащам

да бъдеш само истински щастлив.

Дори ръката твоя да не хващам 

поне ще знам, че един от двама ни е жив.

 

И от спомените наши поне един ти остави си,

не ги изтривай всичките, недей.

Новата любов когато в теб угасне 

от споменът на нашата се сгрей.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктория Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??