20.06.2008 г., 10:01 ч.

Ще те потърся 

  Поезия » Любовна
657 1 9
Ще те потърся в пламналото лято,
в жарта от слънчеви лъчи,
ще те загледам в хилядното ято
на птиците с политнали мечти.

Ще те потърся в пролетния дъжд,
разляла красотата си на капки,
във локвите, танцуваща със мъж,
споделяща от тайните си малки...

Ще те потърся в късна есен,
със вятъра тревожно бягаща,
подреждаща листа във песен,
притихнала с мелодия залязваща...

Ще те потърся в зимата студена,
беряща тихо ледени цветя,
със бели пръсти на цигулка свиреща,
заспиваща в студена тишина...

И най-накрая тук ще те намеря,
събрала спомена от всичко до сега,
притихнала на рамото ми прелестна,
разказваща за пътя търсен... от страстта!

© Георги Зафиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??