1.05.2017 г., 15:05 ч.  

Ще ти похлопам пак нощес!. (по "Финдли", Р. Бърнс) 

  Поезия » Хумористична, Пародии
1649 7 17

Ще ти похлопам пак нощес...

- Не смей, не! – каза Фичо.

Вратата  да не  ми подпреш?

- Подпирам! – каза Фичо.

 

Чуй, пуканки ще си ядем!

- Така ли?... - каза Фичо.

От скука ли пък да умрем?

- Да мрем пък... – каза Фичо.

 

Защо пък толкоз те е страх?

-  За страх си!.. – каза Фичо.

Случайно снощи те одрах...

- Случайно!... – каза Фичо.

 

По тебе луда съм - пожар!...

- Пожар си! – каза Фичо.

За мен  не ти ли е пък жал?

- Не ми е!... – каза Фичо.

 

Защо сега  се инатùш?

- Инат съм – каза Фичо.

Не можеш ли да ми простиш?

- Не мога – каза Фичо.

 

Лежиш в постелята си сам...

- Лежа си – каза Фичо.

И мен ще ме сънуваш, знам!

- Не знаеш! - каза Фичо.

 

По нощница да се явя?

-  À бой, де! – каза Фичо.

А книжки да си донеса?

- Донасяй... – каза Фичо.

 

Голям си тарикат, разбрах!

-  Голям съм! - каза Фичо.

От нощницата  те е страх!...

- За страх си! – каза Фичо.

 

 

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??