22.03.2011 г., 10:13 ч.

Ще ти скъсам копчето 

  Поезия » Друга
1214 0 19

Ще ти скъсам копчето, да знаеш,

само да усетя, че си дръзнал

друга като мен да изиграеш,

че си ангел, паднал в грешен пъкъл.

 

Тя не знае колко маски имаш,

че универсален си противник:

паяк, командос, ловец, плашило,

влюбен в небесата рак-пустинник...

 

Не е ревност, имаш много здраве.

Дръпнах ти казанчето. Пътувай!

По-добре с дръвник да съм наяве,

пред любов със майстор, но на думи.

 

Лепвай гръб ò свойта блудкалана

с хапчето за кръвно под езика.

Копчето? Харизвам ù го, джанъм,

с новата заети сме. Не питай...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??