26.03.2015 г., 22:00 ч.

Ще я сънувам 

  Поезия » Любовна
604 0 14

ЩЕ Я СЪНУВАМ

Тази вечер ще сънувам нея!
Ще я сънувам малко неприлично.
Възседнала на вятъра повея,
разгърдена до голо - еротична!

 

Ще я сънувам влюбена във мене,
най-влюбена от всички и обичаща,
Най-истинска, по-истинска от себе си,
по-чиста от роса на орхидея.

 

Ще я сънувам жадна и изпиваща
от тялото ми мъжките ми сокове,
разтърсваща до разпиляване,
прогонила във далечината стонове

 

откъснати дълбоко от гърдите ми...
От сладост отлетели шепоти,
превърнали се в нощни пеперуди
до утрото ще бъдат просто трупове

 

останали от пира на девиците,
завиждащи до смърт на нея!
А тя е толкова красива,
възседнала на вятъра повея...

 

Ще я сънувам адски ненаситна
облечена във прозрачно бяло...
Тази вечер ще сънувам нея,
а утре вечер... отначало!

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??