Хората не харесват героичните,
защото не искат да са от различните.
Не могат да вникнат в човешкото сърце.
Защо? Нали красиво е нечие лице?
Любов?! - ха, какво пък е това?
Хората обичат по-лесните неща.
Воля, мъдрост - да, да!
За какво са им сега?
Защо да се борят за този път,
страх ги е от ''страшния съд''.
Лесно е просто да се предават
и живота си да занемаряват.
Няма смислъл, няма идеали -
никой никого не жали.
Злото разяжда човешките души,
всеки гледа да те унищожи.
Накъде е тръгнал този свят -
прокажен и за мен супер непознат!
© Ванс Всички права запазени