26.04.2013 г., 23:57 ч.

Щурче 

  Поезия » Друга
431 0 5

                 ЩУРЧЕ

 

На празници

                    съм винаги сама.

Наздравици

                  със спомените вдигам!...

 

Дошло на гости

                          в мойта тишина,

свири, щурче,

                       а аз ще те настигна!               

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??