Apr 26, 2013, 11:57 PM

Щурче 

  Poetry » Other
432 0 5

                 ЩУРЧЕ

 

На празници

                    съм винаги сама.

Наздравици

                  със спомените вдигам!...

 

Дошло на гости

                          в мойта тишина,

свири, щурче,

                       а аз ще те настигна!               

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??