24.09.2007 г., 16:40 ч.

Щях 

  Поезия
792 0 41
 
                    



                      Ще облека душата  с  весели одежди,
                      сърцето ще закича с пеперудени криле,
                      отново с вятъра ще поиграя нежно,
                      ще целуна всяко мъничко цветче.

                      Щях. Но толкова съм натъжена -
                      отеснели дрехите, не мога да ги облека,
                      с тъга отронвам и една  сълзица
                      за пречупените, овехтелите крила.

                      От съдбата ще измоля нови дрехи,
                      от ангелите ще получа дар-крила
                      и отново волно, с радост ще политна
                      от цвят на цвят да сбирам красота.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??